NEMRETTIGHED
En del af Danmarks Digitale Advokater

 

Som kunde hos NEMRETTIGHED er du altid sikret en sagsbehandling og rådgivning, der møder dig i øjenhøjde med dine ønsker og forventninger. Gennem vores platform NEMBLIK kan du som kunde tilgå din sag, hvor og hvornår det passer dig. Du opnår dermed en komplet gennemsigtighed over sagsprocessen.

 

NEMRETTIGHED er en del af Danmarks Digitale Advokater, som i løbet af de seneste 10 år har digitaliseret alle led i forretningen. Dette har været med til at optimere sagsgangen mellem kunde og advokat, samt gjort prisen forståelig og kommunikationen mere enkelt, hvilket giver kunden det fulde overblik.

 

Vores vision er at kunne medvirke til at opgøre fordomme, der kendetegner advokatbranchen og dermed gøre det til et trygt sted at færdes. Mens vi fortsætter udviklingen af bedre produkter og løsninger til din fordel, ønsker vi samtidig at opbygge et specielt tillidsbånd mellem advokat og kunde.

 

NEMRETTIGHED tilbyder professionel rådgivning lige ved hånden. Uanset hvad din sag måtte omhandle, er du sikker på ikke at gå forgæves med vores store udvalg af ydelser inden for immaterielle rettigheder. Vi vil ud fra bedste evne sørge for, at din sag gennemføres korrekt, og at du føler sig tryg gennem hele sagsforløbet.

 

Vi garanterer den mest faglige og saglige vejledning fra processens start til processens afslutning. Du kan derfor trygt lade NEMRETTIGHED bistå dig, næste gang du ønsker at få juridisk og kompetent rådgivning til din sag.

 

Medarbejdere

 

NEMRETTIGHED logo